Ziua Indragostitilor cu Pizza Radu!

Ziua Indragostitilor cu Pizza Radu!

Ziua Indragostitilor este un moment prielnic pentru a va alinta un pic: alegeti astazi sa va petreceti timpul facand ceva placut impreuna cu partenerul si lasati pe alta zi statul in bucatarie. E atat de simplu si rapid sa comandati acasa ceva gustos, telefonic sau online.

Fiti aventurosi azi si bucurati-va simturile! Incercati un gust complet nou alegand din sortimentele de pizza pe care nu le-ati testat pana acum sau savurati o noua textura, comandand pizza dumneavoastra preferata, dar cu un alt tip de blat (blatul Philadelphia cu crema de branza este recomandarea noastra pentru aceasta zi speciala). Si ca sa aveti mai multi bani pentru cadou, nu uitati ca aveti reduceri la comanda a 2 pizza normale (Kombo Economy) sau family (Kombo Family).

Iubirea adevarata trece si prin stomac! Voi cum iubiti?

Va simtiti pasionali si nabadaiosi azi si parca ati avea chef de ceva “picanterii”? Traiti mai intens savurand o pizza Diavola, doar putin picant cu o pizza Radu ori Supercarnivora, sau, de ce nu, usor piperat cu o pizza Carbonara!

Sunteti niste romantici incurabili? O pizza cu un gust specific mediteraneean (Prosciuto e Funghi, Tonno, Quatro Stagioni, Quatro Formaggi) ar fi cea mai potrivita alegere.

Iubirea voastra este plina de respect, casta, platonica sau pur si simplu, tineti post? Avem pizza vegetariana pentru voi!

Daca pentru voi fericirea sta in lucrurile simple si daca va plac texturile usoare, va puteti bucura de o pizza Margherita, Salami sau Pollo.

Pentru nestatornici si gelosi avem Pizza Capriciosa, iar pentru cei ce iubesc total, fara restrictii avem Pizza Speciala, Reggia sau Rustica.

Si pentru ca iubirea e dulce, pastrati desertul la final: Cremsnit, Placinta cu iaurt si zmeura sau Foietaj (cu branza dulce, mar sau dovleac)!

Similar Posts