Serbeaza Ziua Copilului cu pizzaradu.ro!

Serbeaza Ziua Copilului cu pizzaradu.ro!

Ziua Copilului se sarbatoreste in Romania pe data de 1 iunie.

In alte tari ea se sarbatoreste la date diferite. Prima tara care a declarat oficial ca sarbatoare Ziua Copilului a fost Turcia pe data de 23 aprilie 1929, desi ea se serba la nivel national in Turcia inca din anul 1923.

Incepind cu anii 1950, aceasta sarbatoare a inceput sa fie adoptata in mai multe tari. La recomandarea Natiunilor Unite, Ziua Copilului se oficiaza in numeroase tari pe 20 noiembrie, asta pentru ca, pe aceasta data, in anul 1959 a fost adoptata de catre Natiunile Unite Declaratia Drepturilor Copilului, si mai tarziu, in 1989, pe aceeasi data, Conventia privind Drepturile Copilului.

Aceasta Conventie a fost inglobata si in site-ul Consiliului Europei, detalii AICI.

Trebuie sa recunoastem ca ei, copiii, sunt viitorul nostru si le datoram atentia si dragostea noastra. Chiar daca nu este indicat sa facem asta tot timpul, trebuie sa ii rasfatam cu bunatati asa cum si noi adultii ne rasfatam cateodata.

Noi am creat special pentru copii pizza Chicken Bacon (for kids) si pizza Bacon Cheddar (for kids). Fiecare contine ingrediente atent alese si foarte nutritive.

Va asteptam sa serbati aceasta zi impreuna cu noi, la pizzaradu.ro!

 

 

Similar Posts