Revelionul 2020 in Grecia !!!

Revelionul 2020 in Grecia poate fi al tau! 

Ai toata toamna la dispozitie sa participi la noul nostru concurs, dar e bine sa incepi “pregatirile” chiar de azi, pentru a-ti mari sansele de castig.

Premiul oferit de Pizza Radu este o mini-vacanta pentru 2 persoane in Paralia-Katerini (Grecia), in perioada 29 decembrie 2019 – 2 ianuarie 2020, prin Agentia de Turism Smile Travel Braila. Sejurul include 3 nopti de cazare cu mic dejun + cina festiva de Revelion. In plus, veti beneficia de turul orasului Salonic, de excursie la Muntele Olimp, de vizitarea unor obiective turistice si a unor manastiri. Prezentarea programului o gasiti aici.

Esti deja clientul nostru? Vrem sa-ti rasplatim fidelitatea… Inca nu ai savurat mancarurile noastre, dar vei incerca ceva nou toamna asta? Vrem sa-ti rasplatim curiozitatea…

Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi de la noi in perioada 23 septembrie 2019, ora 9:00 – 15 decembrie 2019, ora 23.59 si sa pastrezi toate notele de plata ale comenzilor facute in acest interval de timp. Acestea contin o serie unica pentru fiecare comanda si acel numar va intra automat la extragere! Vezi exemplu:

Cu cat comanzi mai des, cu atat cresc sansele de a castiga.

La sfarsitul perioadei de concurs, vom introduce intr-un program de extragere aleatorie toate numerele de inregistrare ale notelor de plata aferente comenzilor efectuate in perioada concursului. Extragerea va fi facuta live, pe pagina noastra de Facebook, in data de 16 decembrie 2019. Vom extrage in total 5 numere, din care primul numar este castigator iar restul, de siguranta, intra in asteptare, in ordinea extragerii, in caz ca premiul nu va fi revendicat.

Castigatorul va fi contactat telefonic pentru revendicarea premiului, in perioada 16 – 17 decembrie 2019. Pentru revendicarea premiului este necesar acordul persoanei castigatoare pentru prelucrarea datelor personale, conform legii GDPR (General Data Protection Regulation). Citeste aici Politica noastra de confidentialitate. In cazul in care persoana care a castigat premiul nu isi da acordul pentru prelucrarea datelor personale,  refuza premiul sau nu este gasita telefonic, premiul trece la urmatorul numar extras, si modalitatea de revendicare se reia.

Prezentul regulament respecta prevederile legale (O.G. nr. 99/2000 actualizata) privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si poate suferi modificari.

 

 

Similar Posts