Retete de pizza cu pizza radu: pizza de toamna!

Retete de pizza cu pizza radu: pizza de toamna!

Azi va recomandam o reteta de pizza de toamna, pentru ca suntem in acest anotimp deja si pentru ca ingedientele cheie sunt disponibile acum: dovleac, ceapa si nuci!

Preparati in avans dovleacul!

Pentru acesta va trebuie:

800g dovleac fara coaja și semințe eliminate

Ulei de masline

Sare

Se taie dovleacul în cubulete! Acestea se pun pe o tavă de copt. Se ung cu ulei de măsline și se presara cu sare și piper. Pune-ți la copt în jur de 40 min, apoi scoateți tava și lăsați să se răcească!

Preparati în avans ceapa caramelizata!

Va trebuie:

3 cepe mari

1 lingura de ulei de măsline

1 lingură de zahăr brun

vin rosu

Tăiați ceapa în felii subtiri. Incălziti uleiul de măsline usor. Adăugați ceapa și amestecați. Reduceți la o căldură scăzută și gătiți, amestecând, timp de 5 minute. Adăugați zahărul și amestecați pentru a combina, continuați să gătiți amestecând ocazional încă 5 minute. Adăugați 2-3 lingurite de vin roșu. Se amestecă și continuați să gătiți timp de încă 15-20 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa este gătită și caramelizată.

Celelalte ingrediente sunt:

Spanac,

150g mozzarella

75g brânza feta

1/2 ceașcă de miezde nuca curatat și taiat cubulete nu prea mici

La alegere oregano și busuioc.

Preparati pizza: Preîncălziți cuptorul la 230 grade C.
Intindeti aluatul în tava unsa în prealabil cu unt sau puțin ulei pentru a evita lipirea acestuia.

Adăugați sos de rosii (un pic mai gros ca sa nu inmoaie aluatul), lasand marginile neacoperite de sos.
Deasupra sosului presarati mozzarella.
Adăugați toppingurile la alegere!

Informatii despre cum sa faci o pizza : Doua metode de a savura pizza rapid acasa!

Informatii despre aluat aici: Reteta de baza a aluatului de pizza!

Pizzaradu va ureaza pofta buna!

Similar Posts