Program de sarbatorile pascale

Program de Sarbatorile Pascale!

Stimati clienti!

Va uram Paste Fericit, imbelsugat si plin de bucurie!

Va anuntam pe aceasta cale ca vom putea prelua comenzi dupa 14 aprilie, intrucat vom lua o scurta vacanta de Paste incepand de sambata, 7 aprilie pana marti, 10 aprilie. In continuare, incepand de miercuri, 11 aprilie pana sambata, 14 aprilie vom avea inchis pentru igienizarea anuala obligatorie.

Facem periodic aceasta igienizare ca sa putem functiona fara cusur si conform cu cerintele legale aplicate unitatilor de alimentatie publica si comertului cu produse alimentare, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de produse proaspete, pastrate si manevrate intr-un spatiu impecabil.

Cu toate ca ne dorim sa va stam la dispozitie cat mai curand si sa va putem prelua comenzile cat mai rapid cu putinta, aceasta actiune necesita o perioada mai lunga de timp pentru ca implica si revizii tehnice la toate aparaturile. Putem astfel sa identificam probleme care ar putea sa apara si sa le eliminam in timp util.

De asemenea, tot in aceasta perioada casam unele utilaje si investim in altele noi ca sa putem sa va servim in mod eficient!

Va asteptam cu drag dupa 14 aprilie pe pizzaradu.ro!

Similar Posts