Pizzaradu.ro iti ofera trei variante de plata

E foarte important sa ai de unde alege, de aceea, pe langa o varietate cat mai mare de sortimente de pizza, incercam sa va oferim si modalitati cat mai variate de plata.

In prezent, aveti posibilitatea de a va achita comenzile, folosind plata cu numerar, cu bonuri de masa sau plata cu card prin POS mobil.

Vi le vom detalia mai jos:

Plata numerar (cash): in momentul in care faceti o COMANDA, e suficient sa va pregatiti suma de bani si sa asteptati livrarea produselor. Verificati in momentul livrarii ca ceea ce primiti sa corespunda cu ce ati comandat si asta este tot.

Plata cu bonuri de masa: bineinteles ca ne-am gandit si la acest lucru! In cazul in care doriti, puteti sa achitati comanda dvs cu bonuri de masa. Acestea trebuie sa fie valabile si nedeteriorate ca sa poata fi acceptate. Va rugam precizati telefonic cand doriti acest tip de plata!

Plata cu card prin POS mobil: puteti opta pentru plata cu card prin POS mobil in momentul in care nu aveti bani la dumneavoastra sau pur si simplu, doriti sa platiti direct cu cardul! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne precizati la telefon!

Aceasta metoda de plata este rapida si sigura: banii sunt retrasi direct de pe card prin POS exact ca la orice supermarket, doar ca dvs nu va mai deplasati la noi, ci venim noi la dumneavoastra nu numai cu comanda dar si cu un POS mobil.

Avantajul acestor metode este rapiditatea de procesare si faptul ca puteti beneficia rapid de orice produs comandat!

Va asteptam oricand pe www.pizzaradu.ro!

Similar Posts