Pizza Radu te duce la mare!!!

Ti-am pregatit un nou concurs vara asta pentru a-ti multumi ca esti clientul nostru.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Comanda in continuare de la noi in perioada 16 iunie, ora 9.00 -12 august, ora 23.59 si pastreaza toate notele de plata ale comenzilor facute in acest interval de timp. Acestea contin o serie unica pentru fiecare comanda si acel numar intra la extragere! Vezi exemplu:

Cu cat comanzi mai des, cu atat cresc sansele de a castiga Marele Premiul, cu care “Pizza Radu te duce la mare!!!”.

Marele Premiu consta intr-o excursie de 4 zile si 3 nopti de cazare la Hotel Royal 4* (http://hotelroyal.bg/) in vestita statiune Nisipurile de Aur din Bulgaria, in perioada 05 – 08 septembrie 2019, pentru 2 adulti + 1 copil (varsta maxima de 10 ani la data cazarii), intr-o camera dubla superioara cu vedere la gradina, cu all inclusive. Premiul va fi acordat ca si voucher nominal, excursia este facuta prin Agentia Smile Travel Braila.
Premiile 2 si 3 constau in cate o pizza Party, ce va putea fi ridicata de catre castigator de la sediul pizzeriei noastre din Str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 5, Brăila.

La sfarsitul perioadei de concurs, vom introduce intr-un program de extragere aleatorie toate numerele de inregistrare ale notelor de plata aferente comenzilor efectuate in perioada concursului. Extragerea va fi facuta pe data de 13 august 2019. Vom extrage in total 10 numere din care primele 3 numere castigatoare, reprezentand, in ordine premiul 1 sau Marele Premiu, premiul 2 si premiul 3 iar restul, de siguranta, intra in asteptare, in caz ca unul dintre premii nu este revendicat de primii 3 participanti extrasi.

Castigatorii vor fi contactati telefonic pentru revendicarea premiului, in perioada 13 – 15 august 2019. Cei ce revendica premiile trebuie sa isi dea acordul pentru prelucrarea datelor personale, conform legii GDPR (General Data Protection Regulation). Citeste aici Politica noastra de confidentialitate. Daca cei ce au castigat concursul nu isi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale,  daca refuza premiul sau daca nu sunt gasiti telefonic, premiul trece la urmatorul numar extras.

Prezentul regulament respecta prevederile legale (O.G. nr. 99/2000 actualizata) privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si poate suferi modificari.

Spor la pizza si o vara minunata!

Similar Posts