Pizza in Canada

Pizza in Canada!

Pizza a fost introdusa in Canada prin anul 1950 odata cu cuptoarele de copt pizza.

O data cu anul 1960 a inceput sa se raspandeasca ca fel de mancare in toata Canada servindu-se in restaurante sau in minipiterii care se deschideau peste noapte!

Majoritatea minipiteriilor serveau pe langa acest fel de mancare si alte tipuri de mancare specifice bucatariei italiene : paste , salate, supe sau sandwich-uri.

Lanțurile de piterii din Canada pot fi găsite în centre comerciale, școli și cartiere de vecinătate, majoritatea acestor lanțuri oferind clienților posibilitatea de a servi mese în piterii.

Cea mai distinctă pizza din Canada este pizza “canadiană”. O pizza “canadiană” este de obicei pregătită cu sos de roșii, brânză de mozzarella, ciuperci și slănină.

Există multe variante ale acestei pizza, dar cele două ingrediente care fac din această pizza distinctă canadiană sunt șunca și ciupercile.

În Canada, pizza este servită pe o varietate de tipuri de crustă, inclusiv o crustă în formă tradițională, o crustă subțire, crustă multi-cereale, crustă de cereale integrale și o crustă fără gluten. Pizza cu crustă umplute este, de asemenea, o alternativă populară pentru pizza pentru clienții canadieni. Conține topinguri de pizza la alegerea clientului pe o crustă umpluta cu mozzarella.

Cu drag, pizzaradu.ro!

Similar Posts