Iulie luna lui cuptor la pizzaradu.ro

Iulie luna lui cuptor la pizzaradu.ro

Asa cum noi facem pizzele comandate de dumneavoastra de acasa in cuptoare speciale si performante, care asigura o coacere perfecta a blatului de pizza, luna iulie isi face intrarea si chiar ieri a adus in Peru sarbatorirea zilei prieteniei iar in Suedia ziua lui Alexanderson.

Ziua lui Alexanderson este numita asa in omagierea lui Ernst Fredrik Werner Alexanderson inginer electrician, inventatorul Alternatorului Alexanderson. Alternatorul lui Alexanderson este un emitator de unde radio de joasa frecventa la distante mari.

Nu va zice nimic, nu-i asa!?

Am tinut sa reamintim aceast inventator pentru ca fara inventia lui care a dus indirect si la dezvoltarea telefoniei mobile, lumea asa cum este acum nu ar fi existat.

Probabil ca nici pizza, ca fel de mancare, nu s-ar fi extins la nivel global! 🙂

La noi, la romani, luna iulie reprezinta calendaristic mijlocul verii si se numeste popular luna lui Cuptor . V-ati prins!?… cuptor, pizza, comanda telefonica si livrare acasa! 🙂 🙂 😉

Asa ca, daca veti experimenta calduri prea mari luna asta si nu veti dori sa gatiti acasa, dar doriti sa mancati o pizza gustoasa si delicioasa, lasati pe noi aceasta grija: avem cuptoare, ingrediente proaspete si avem si experienta!

Va asteptam cu drag pe pizaradu.ro

Similar Posts