Concurs “Pizza ta preferata”

Pizza Radu organizeaza un nou concurs pentru braileni, ce se va desfasura in perioada 5 – 12 mai 2019, pe pagina de Facebook: Pizza Radu si Fastfood, cu premiu constand in 10 pizza normale, de 32 cm.

In aceasta perioada, la postarea care anunta concursul, sunteti invitati sa faceti un  comentariu in care sa precizati care este pizza dumneavoastra preferata sau ce pizza ati vrea sa degustati din sortimentele de pizza oferite de noi (vezi aici).

In plus, trebuie sa dati like si share la postarea concursului, adica sa apreciati si sa distribuiti postarea din 5 mai de pe pagina noastra de Facebook, astfel incat prietenii dumneavoastra sa afle si ei de acest concurs. Acestea sunt cele doua reguli ale concursului pe care trebuie sa le indepliniti concomitent.

Atentie! Doar comentariile sau doar like si share la postare nu vor fi luate in calcul la extragerea de saptamana urmatoare.

Pizza Radu ofera in total 10 pizza normale, de 32 de cm, la sfarsitul concursului!!!

Extragerea se va face live duminica, 12 mai 2019, ora 10, cand se vor alege 10 castigatori din cei care au indeplinit toate cerintele concursului si anume: comentariu, aprecierea si distribuirea (like&share) postarii care anunta concursul din data de 5 mai 2019. Extragerea va fi facuta aleatoriu, printr-o aplicatie online si va putea fi urmarita live pe pagina noastra de Facebook, incepand cu ora 10. Clipul video cu extragerea celor 10 castigatori va ramane disponibil pe pagina pentru vizionari ulterioare.

IMPORTANT!!! Castigatorii concursului, stabiliti prin extragerea transmisa live, sunt rugati sa ne contacteze prin mesageria paginii de Facebook. Fiecare castigator isi va putea ridica premiul, constand intr-o pizza normala de 32 cm, la alegeredirect de la pizzerie, aflata la adresa: Braila, Strada General Eremia Grigorescu, nr. 5, intre orele 12-15, in aceeasi zi, duminica, 12 mai 2019.

Precizam ca nu vom putea onora premiul in cazul in care castigatorul nu ne va contacta si nu va ridica premiul in intervalul orar prestabilit.

START CONCURS “PIZZA PREFERATA” SI MULT NOROC!

Similar Posts