Concurs Pizza o dam noi, tu vino cu prietenii !!!

Pizza Radu organizeaza un concurs Pizza o dam noi, tu vino cu prietenii !!! ce se va desfasura in perioada 17-24 martie 2019, pe pagina de Facebook: Pizza Radu si Fastfood.

In aceasta perioada, la postarea care anunta concursul, sunteti invitati sa faceti un  comentariu in care sa apara  etichetat (tag-uit) numele unui singur prieten. Se accepta mai multe comentarii de la aceeasi persoana, daca fiecare comentariu contine un nume diferit.

Pentru a va mari sansele de castig, distribuiti postarea pentru a anunta cat mai multi prieteni si cereti-le sa va eticheteze intr-un comentariu, pentru ca, la final, castiga deopotriva si cel care eticheteaza si cel etichetat, daca respectivul comentariu este extras ca fiind castigator.

Pizza Radu ofera in total 10 pizza normale, de 32 de cm, la sfarsitul concursului. Extragerea se face duminica, 24 martie, ora 10 cand se vor alege 5 comentarii castigatoare cu un numar total de 10 castigatori. Extragerea va fi facuta aleatoriu si va putea fi urmarita pe pagina noastra de Facebook.  Castigatorii vor fi anuntati public si in mesaj privat. Acestia vor putea ridica premiul, constand intr-o pizza normala de 32 cm, la alegere,  direct de la pizzerie, la adresa: Braila, Strada General Eremia Grigorescu, nr. 5, intre orele 11-13, in aceeasi zi, duminica, 24 martie 2019.

Am sarbatorit iubirea si indragostitii, internationali si traditionali, in luna februarie, iar luna asta am sarbatorit venirea primaverii, cu Martisor la piept si flori pentru femei! Acum este momentul sa sarbatorim oamenii care ne sunt alaturi, ca prieteni si cu care ne place sa impartasim si sa impartim experiente, timp, idei!

Pentru ca prietenia este foarte importanta la orice varsta, pentru ca experientele placute sudeaza si mentin cel mai bine legaturile de prietenie dintre noi, va invitam sa participati si sa impartiti aceasta experienta culinara foarte placuta cu cel putin un prieten drag! Si pentru ca cele mai frumoase si trainice prietenii incep in adolescenta, asteptam tinerii sa “share-uiasca” pizza cu gasca de prietenii!

START CONCURS PIZZA SI MULT NOROC!

Similar Posts