Concurs 17-27 mai: “Hai la pizza cu un prieten!”

Pizza Radu organizeaza un nou concurs ce se va desfasura in perioada 17 – 27 mai 2019, pe pagina de Facebook: Pizza Radu si Fastfood.

In aceasta perioada, la postarea care anunta concursul, sunteti invitati sa faceti un  comentariu in care sa apara etichetat (tag-uit) numele unui singur prieten. Se accepta mai multe comentarii de la aceeasi persoana, daca fiecare comentariu contine un nume diferit.

Pentru a va mari sansele de castig, apreciati si distribuiti postarea (like & share) pentru a anunta cat mai multi prieteni si cereti-le sa va eticheteze intr-un comentariu, pentru ca, la final, castiga deopotriva si cel care eticheteaza si cel etichetat, daca respectivul comentariu este extras ca fiind castigator.

Pizza Radu ofera in total 10 pizza normale, de 32 de cm, la sfarsitul concursului. Extragerea se face luni, 27 mai 2019, ora 10 cand se vor alege 5 comentarii castigatoare cu un numar total de 10 castigatori. Extragerea va fi facuta aleatoriu, pe commentpicker.com si va putea fi urmarita live pe pagina noastra de Facebook.

Castigatorii vor fi anuntati public pe pagina de Facebook, dupa incheierea extragerii. Acestia sunt rugati sa ne contacteze prin mesaj privat. Premiul, constand intr-o pizza normala de 32 cm, la alegere,  va putea fi ridicat de catre cei 10 castigatori direct de la pizzerie, la adresa: Braila, Strada General Eremia Grigorescu, nr.5, in aceeasi zi, luni, 27 mai 2019, intre orele 15-18.00.

START CONCURS PIZZA SI MULT NOROC!

Similar Posts