Concurs 10 pizza normale GRATIS

Pizza Radu organizeaza un nou concurs ce se va desfasura in perioada 24 – 31 martie 2019, pe pagina de Facebook: Pizza Radu si Fastfood.

In aceasta perioada, la postarea care anunta concursul, sunteti invitati sa faceti un  comentariu in care sa apara  etichetat (tag-uit) numele unui singur prieten. Se accepta mai multe comentarii de la aceeasi persoana, daca fiecare comentariu contine un nume diferit.

Pentru a va mari sansele de castig, distribuiti postarea pentru a anunta cat mai multi prieteni si cereti-le sa va eticheteze intr-un comentariu, pentru ca, la final, castiga deopotriva si cel care eticheteaza si cel etichetat, daca respectivul comentariu este extras ca fiind castigator.

Pizza Radu ofera in total 10 pizza normale, de 32 de cm, la sfarsitul concursului. Extragerea se face duminica, 31 martie, ora 10 cand se vor alege 5 comentarii castigatoare cu un numar total de 10 castigatori. Extragerea va fi facuta aleatoriu, pe commentpicker.com si va putea fi urmarita live pe pagina noastra de Facebook.

Castigatorii vor fi anuntati public si in mesaj privat. Acestia vor putea ridica premiul, constand intr-o pizza normala de 32 cm, la alegere,  direct de la pizzerie, la adresa: Braila, Strada General Eremia Grigorescu, nr. 5, intre orele 11-13, in aceeasi zi, duminica, 31 martie 2019.

START CONCURS PIZZA SI MULT NOROC!

Similar Posts