Cateva “minuturi” pana la primavara!

Cateva “minuturi” pana la primavara!

Astazi sarbatorim echinoctiul de primavara care marcheaza inceputul primaverii astrologice si punctul din care ziua va incepe sa creasca.

E un moment foarte important pentru ca,indiferent de conditiile meteo, corpul nostru percepe marirea progresiva a duratei zilei si va reactiona pozitiv prin imbunatatirea dispozitiei emotionale, printr-o crestere a activitatii metabolice si cerebrale, prin marirea apetitului sexual si alimentar.

Aceasta noua energie este dublata de faptul ca ne aflam intr-o perioada in care luna este in crestere (pana pe 31 martie), lucru care favorizeaza absobtia de nutrienti si cresterea capacitatii organismului de a se adapta la schimbari si de a grabi procesele de vindecare.

Va propunem asadar pentru aceasta perioada noile produse aflate in sectiunea MINUTURI a site-ului nostru pizzaradu.ro, in care veti gasi platouri grecesti hranitoare, consistente si satioase (cu snitel soya, snitel pui, pulpe pui, aripioare pui sau friptura de porc) insotite de cateva feluri de salata si sosuri.

O primavara frumoasa afara, in suflete si in farfurii!

Similar Posts